Så här gör du Börja medrödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Koka potatisen mjuk, krossa den och blanda med smör, mjölk och grädde medan potatisen är varm
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Helstektoxfilé. Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Se till att smöret är rumstempererat när du börjar arbeta med det, då går det smidigare
Oxfilé. Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Rödvinssås. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Oxfilé. Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Rödvinssås. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.