Igår grillade vi igen, denna gången blev det kycklingdelar i härlig marinad gjord på olivolja, vit balsamvinäger, rivet limeskal, salt, peppar, pressad vitlök och kryddblandningen "Heta Nätter" ifrån Änga Gård
Det spelar ingen roll hur vädret är, sol eller moln, är det regn så kan man ta skydd under parasollet om man har järnkoll så att det inte händer något tokigt förståss
Jag har tre förtjusande svärsöner, som alla gillar hamburgare. Som svärmor måste man ju smöra lite extra för dem, så nyligen ställde jag till med hamburgerfest med olika tillbehör
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.