Vi gjorde vår sorbet på mousserande vin och det gick alla tiders, men ta en sort som ni verkligen gillar för även om den blandas samman med de andra ingredienserna och fryses så smakar det en hel del av bubblet
Vinerna och maten till vårens buffé. Gravlax- och äppelröra på salladsbädd. Lättlagat och gott där allt kan vara förberett och bara läggas upp inför servering
Värm en större kastrull med lite olja i botten, fräs gula löken så den får lite färg och blir mjuk. Lägg i purén och vitlöken och fräs lite till, slä sedan på krossade tomaterna, vatten, vin och basilikan
Vårens godaste lammrätt och bästa vinet till. Håkan Larsson En underbar rätt, med lamm i sällskap med mild, fint rostad selleri och stinget från picklade morötter
Väldigt enkelt och sjukt gott. ”Vin chaud” betyder varmt vin på franska och är deras variant på glögg, därför innehåller grytan kanel, nejlika och apelsin
Honungs- och chilirostade morötter med ricottaost. Citronsaft och zest från en citron. Mixa två nävar bladspenat med en vitlöksklyfta och lite citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.