Glutenfria lussekatter och saffransbullar
Onlyfemale
Onlyfemale
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gr smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 pkt jäst för söta degar
  • 2 tsk Fiberhusk
  • 1 dl kesella ( alt creme fraiche)
  • 1 dl socker
  • 1 st ägg
  • 1 pkt saffran (mortla gärna med lite socker)
  • 1 krm salt
  • 1 krm kardemumma (kan uteslutas)
  • 1 pkt, 500gr sempers glutenfria lågproteinmix( svår att hitta nu men har sett ofta på Coop men det funkar även med Finax röda mjölmix och Sempers andra mjölmixer), Spara ca 1/2 dl till utbakning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.