Vitchokladfrosting. Tillsätt smör samt salt och vispa tills frostingenblivit slät. Frosting. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när du dragit ut den
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Vitchokladfrosting. Om så önskas är det alltid gott och trevligt medchokladströssel eller -kulor. Blårbärssmaken kommer både ifrån vanliga blåbär samt blåbärschoklad
Medan ugnen bakar kakan är det dags att röra ihop krämen eller frostingen. Frosting. Jag stack med en trästicka i kanten bara, ett tips är att göra som alla andra och även ta ett prov i mitten
Frosting av vitchoklad o citron. Här kommer nu receptet på favvocuppisarna med hallon o vitchoklad. När det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med
Frosting. Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. vitchoklad. Du kan välja om du vill blanda i blåbären och chokladen direkt i smeten eller peta i dem i muffinsen efter att du fördelat smeten i formarna
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
När cupcaken har svalnat kan du börja glasera och dekora dem medfrostingen. Lime Frosting. Frosting. Fyll sedan formarna med smeten upp till ungefär hälften och grädda i ugnen, ca 18-20 minuter, prova med en tandpetare, om den inte blir kladdig är kakorna färdiga
choklad cupcakes medvitchokladkräm/fluff, kanderade jordnötter och bär. Vill du bjuda på något gott och imponera på dina gäster så är dessa cupcakes med en liten extra touch ett super trevligt alternativ
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Hallon frosting. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.