Dela torsken i portionsbitar. Koka blomkålen mjuk med en. Mosa den och tillsätt riven ost med. moset slätt, ta några tag med pepparkvarnen och ät sedan omedelbart
Torka av och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja och vatten i. Ångad torskmed blomkålsmos, 2p. Tina två bitar torskrygg (jag körde på torskfilé), strö ca 1 tsk salt över och låt fisken rimma i ca 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och 1/2 dl riven parmesanost
Dela torsken i portionsbitar. Koka blomkålen mjuk med en. Mosa den och tillsätt riven ost med. moset slätt, ta några tag med pepparkvarnen och ät sedan omedelbart
” och jag och min kompis Frida bestämde oss för att skicka in ett bidrag där huvudrätten var hasselnötspanerad torskfilémed blomkålsmos och trattkantarellsallad
Penslade fisken (torsk för dagen) med ägg, saltade och pepprade. Efter ett mattips på LCHF-gruppen på Facebook gjorde jag denna (utomordentligt goda faktiskt
Dela torsken i portionsbitar. Koka blomkålen mjuk med en buljongtärning. Mosa den och tillsätt riven ost med smak – parmesan är gott, Västerbotten ljuvligt
Följer man inte vv kan man med fördel ta vanlig creme fraiche. Servera med potatis och broccoli. Torsk i ugn med hummersås 3 port. 1 pkt torskblock 400g. Tina och dela torskblocket i 3 bitar och lägg de i en ugnsform. 1 pkt torskblock
Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. häll sedan blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen cirka 20 minuter. 800 g torskfilé
Lägg torskfilén i en ugnsform. Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.