Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och de strimlade soltorkadetomaterna. En lite annorlunda variant av den klassiska franska skink- och ostpajen, Quiche Lorraine, något lättare ochmed betydligt mer grönt
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor. Soltorkadetomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Spenat- ochfetaostpajmed färska tomaterPajdeg. Så här kommer ett enkelt och snabbt recept på en vegetarisk paj, fylld med härligt nyttig bladspenat, smarrig fetaost och färska tomater
Toppa sedan med mycket färsk basilika och servera med en god sallad. Fördela lök, soltorkadetomater, färska tomateroch smulad fetaost jämt i pajskalet, strö sedan över riven ost så att det täcker ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.