Äggsås med dill till torsk. Äggakaka med lingon och bacon. Asiatisk pasta med kyckling och bacon. Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar
Servera grytan mednykokt pasta och ev lite parmesan. När vi gjorde denna rätt så var det slut på salvia här hemma så vi ersatte den med lite mera rosmarin…persiljan och parmesanen glömde vi helt bort
Inte för att jag är fettskrämd på något vis (nej nej) men i detta fallet är det extra påslaget kalorier faktiskt inte värt det med tanke på hur kalasgoda de ändå blir i ugnen utan fritös
Några nypor flingsalt. Smaka av med mer paprikapulver och cayennepeppar om det behövs, och salt. Den är verklingen jättegod, tidigare brukade vi äta den med couscous eller bulgur, numera blir det med couscous gjord på blomkål
Snabblagad rätt med några få ingredienser - så enkelt och så gott. 4 portioner 700 gram kycklingfilé 1 dl creme fraiche 1 dl grädde 200 gram färskost naturell 1 dl röd pesto salt och peppar Skär varje kycklingfilé i 3-4 bitar på längden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.