Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Gör man skålarna på runda tunnbröd så blir det perfekt formade skålar och de blir mindre till storleken än mina här under och är därmed perfekta att servera en förrätt i
Originalreceptet ecept kommer från Tommy Myllymäki och Expressens bilaga Mitt kök. När det kommer till huvudrätt ochförrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godheter medans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Ta kastrullen från värmen och vispa i äggen med elvisp ett i taget. Tillsätt mjöl och mjölk, och värm under omrörning tills smeten släpper kastrullens kant
I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrättoch del av mellomenyn. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
Smaka av med salt och peppar. Bred ut röran på brödskivorna, rulla ihop och skär fina snittar. 1salt och pepparSå här gör du 15 minuter Rör samman alla ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.