Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Biff Lindström i gräddsky. Godkväll allesammans. Hoppas ni fått en riktigt bra start på veckan idag. Som ni vet inledde jag och barnen denna veckan med en sjukdag i hemmets lugna vrå
Älskar färsbiffar. En storfavorit är á la Lindström. Biffarna blir så saftiga och är packade med smak. Det som är så bra med färsbiffar (förutom att det är himla gott) är att man kan slänga ner lite vad som helst
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Skala och hacka löken fint och finhacka rödbetorna. Vill du undvika att skärbrädet färgas rött går det bra att lägga smörpapper mellan brädet och rödbetorna
Tjoffa ihop hela konkarongen och arbeta ihop färsen ordentligt. Forma till sex rejäla och goda biffar. Stek dem i smör på medelvärme i 3 minuter per sida sisådär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.