17 Oct. 18. 06. Twitter. Facebook. Currysoppa med Grönsaksnudlar. 0kommentarer. Vad kan smaka bättre än en värmande soppa nu när kvällarna börjar bli riktigt mörka och kalla
Precis när det verkade som att våren var på gång kom vintern tillbaka. Men istället för att vara ledsen för det kan man ju itället se det som ett tillfälle att kunna fortsätta njuta av värmande soppor
Har du provat ekologisk hönsfärs. Det är en ny (nåja, någorlunda) produkt och ett fantastisk sätt att ta tillvara på kött från äldre värphöns som annars bara gått till spillo
Middagen igår slängde vi ihop på en kvart. Perfekt fredagsmat när man vill ha nåt gott men inte känner för att lägga ner alltför mycket tid på tillagningen
Om det inte kommer en solig dag snart tror jag att jag kommer bli galen. Kanske var det min kropp som skrek efter lite hetta och färg, i alla fall blev jag väldigt sugen på en currysoppa igår
Antal portioner. 1020-24 svarta trumpetsvampar eller annan svamp2 msk smör2 msk matolja4 st finhackade gula lökar2 msk curry4 tsk gurkmeja1 l svampbuljong1 l hönsbuljong6 dl vispgrädde2 tsk rödvinsvinägersaltGör så här1
Direktrapport från Kungsholmen. I slutändan firas årets varmaste dag sängliggandes med en tallrik soppa, lite feber och mycket apatiskt förkylingstillstånd
Gårdagens soppa, som mest bestod av nudlar, fick vi äta med gaffel och sked. Naturligtvis kan man dela nudlarna i mindre bitar och späda med mer vatten men som det nu blev, blev det en kul och annorlunda soppupplevelse
Jag tappade halva curryburken i kastrullen när jag lagade denna soppan. Men skam den som ger sig - som tur var, var det bara i början av matlagningsprocessen så jag hann rädda min lunch
TVÅ TOMATER I EN SMÄLLTrotts två dagars baksmälla lyckades jag och min kille ta oss 13 mil söderut för att för att spana på de legendariska hästtävlingarna vid Strömsholms slott
Gå direkt till recepten. 1, 2 och 3. Veckans bloggtema hos Mymlan passar sällan mig, jag försöker hålla min blogg hyfsat renodlad även om det bor en skribent i mig som gärna hade avhandlat fler ämnen än mat emellanåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.