Ta försiktigt ur kärnan och släng den, skala sedan avokadonoch släng även skalet. Skär försiktigt runt avokadon tills du når kärnan, låt sedan kniven glida runt hela kärnan
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
billig kokosmjölk, sesamolja, kokosvatten och perfekt mogna avokado. Honugen gör att sesamfröna fastnar på cashewnötterna, och sesamfröna i sin tur bidrar till att nästa skapa som ett flarn runt nötterna vilket gör allt så himla mycket kripsigare och godare
Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.