Dela potatisarna i tärningar, tärna avokadon, hacka salladen, dela tomaterna i halvor. Jag serverade räckcocktailen som en förrätt när jag fick gäster och till huvudrätt bjöd jag på entrecote med potatisbakelser
ca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta. ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta. Toast skagenca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta 0,5 rödlök 1 knippe örter (dill, gräslök) 1 citron 1 tsk stenbitsrom, MSC-märkta löjrom, MSC-märkta 2-3 msk majonnäs 1 msk crème fraiche, 38% 4 skivor rostbröd salt
Faktum var att jag gjorde soppan enligt recept men med trattkantareller, och blev så himla missnöjd att jag slängde den och gick och köpte nya gula kantareller och började om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.