Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Aubergine med linsröraEn kalorisnål, vegetarisk rätt med ugnsbakad aubergine och krämig linsröra. Dela auberginen på längden och lägg halvorna på en bakplåtspappersklädd plåt eller i en ugnsfast form
Hur gott är det inte med varma mackor då. Sällan jag köper formfranska ("rostebröd"). Är med i Pågens brödpanel och i senaste leveranser fick jag en limpa Jättefranska halv
Igår blev det en aubergine och okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Dela båda auberginerna längs långsidan och sätt sedan ihop dem igen
Skölj och dela auberginen. Lägg köttfärsröran i aubergineskalen och strö över osten. 1 st aubergine. Gröp ur nästan allt inkråmet och skär det i mindre bitar
ugnsgratinerade auberginer. Dela auberginerna på längden och skåra fruktköttet. Gratinerade auberginer (ca 4 port) Du behöver. 2 stora auberginer 2 msk olivolja 1 gul lök 250 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk soja 1/2 dl vitt vin 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt,peppar 1 dl riven vällagrad ost Gör såhär. Stek auberginerna i ugnen tills de är riktigt mjuka, ca 30-40 min. 2 stora auberginer
Vi har tänkt göra fyllda auberginer länge, men inte riktigt kommit till skott. Men när vi hittade riktigt fina auberginer i affären så kunde vi inte låta bli och köpa dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.