Sen, så hade jag missatatt det var ju TRE vinnare som skulle vinnamiddagscheckar hos Preem. Vi hade finbesök av riktigtmatlagningskunnigt folk, skulle bjuda dem på middag var det tänkt, hu
Så idag lutar jag migtillbaka och bara kopplar av, men tar medmig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbilden och jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Häll isistvaniljessens och även kokhet vatten för attfåkrämenlufftig och krämig. Koka upp blåbär och strösocker ien kastrull, mossa bären och om du vill ha enfin kräm får du sila bort skal och ev kärnor ( om du använder andra bär än blåbär )
Midsommaraftonifredags var i det närmaste epikmed mängder medskratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kringmidsommarstången, lekar medskratt som fårenattkikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Rivingefäran grovt medskalen på. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friskadenna höst & vinter så tror jag den här magiskadrycken hjälper oss en bra bit på vägen
Var inte blygsam medsylten. Serveringsförslag - till exempel till frukost med skumpa till. Den här tårtan är att dö för och enlitenbit mättar ävenden omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
När Marianne sedan började veva ut smeten och jag tog emot, var smetenväldigtvattnig och lös och luftbubblorna hopade sigi tarmarna och vifickpicka på ordentligt för attfå bort luften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.