Ååååhåh bästa frukosten innan skolan på läääääänge. Hade typ två timmar över på morgonen så passade på med att göra Amerikanska pankakor till mig och syrran
Varför inte bjuda vännerna, göra trippelsats och ha pannkaksbuffé med massa goda tillbehör till (behöver ju inte vara frukost - brunch är ju trevligt det med)
Riktigt riktiga Americanpancakes. Alltså NAM. Det här var gott. Nu kommer vi ju automatiskt in på ett minerat område eftersom vi här i Suomilandet talar om plättar och pannkakor
Genom att steka i riktigt bra släpp-lättpanna, alltså typ en teflonpanna, kan du minska radikalt på stekfettet och därmed lämna plats bland kalorierna för fettet i de supernyttiga valnötterna som ger ett bra tillskott av Omega3
Jag vet inte varför jag är så förtjust i amerikanska pannkakor. Jag tror att det har att göra med tillbehören, smör och sirap i kombination med mina USA besök
Stel gyllene ca 1-2 min/sida. 1. Häll av bönorna och skölj under rinande vatten. 2. Mixa alla ingredienser utom blåbär till en slät smet med stavmixer eller i matberedare med kniv
Detta är de mest fantastiska fluffigaste pannkakorna du någonsin kan ha skådat, med denna perfekta konsistens och smak som tar alla dina pannkaks-förväntningar till nya höga nivåer
Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Separera gulan från vitan. Vispa gulan och mjölken i en kanna och vispa sedan ner det under konstant omrörning i de torra ingredienserna
Vid frukostbordet igår morse bläddrade jag igenom FB (tänk att man inte längre kan sitta ner en stund utan att ta fram mobilen/surfplattan och kolla vad alla andra har för sig) och fick då se att min kära vän S gjorde blåbärspannkakor till brunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.