Blanda ihop de torra ingredienserna till och sedan vispar du i mjölk och ägg sist. Stek inte på högsta värme för då kan du bränna smöret och pannkakorna, ha på medelvärme eller om du har tid så kan du ha på låg värme!
Vem gillar inte härligt tjocka pannkaksplättar, med andra ord americanpancakes, till frukost. Hade jag haft hallon och/eller blåbär hemma hade jag toppat mina pannkakor med detta
Då vi bjuder på pannkaka här i vårt land med de tusen sjöarna bjuder vi på något som tillagats i ugn och som är mycket tjockare än en vanlig plätt som är stekt i panna
Jag tror att det har att göra med tillbehören, smör och sirap i kombination med mina USA besök. Det kanske också har lite med bekvämlighet att göra, tunna pannkakor har en tendens att ofta gå sönder
Det vi åt var americanpancakesmed stekt bacon, lönnsirap och lite färska hallon. Blanda ihop hela klabbet och stek på medelhög värme med smör i en plättlagg
Stek sedan på medelvarm värme, och servera med skivad banan och nutella, eller hallonsylt. Förutom äggröra, bacon, mackor, juice och karamellkaffe stekte Terece otroligt goda americanpancakes, glutenfria som ni förstår
Nu trode jag att jag hade en liten lugn stund med barn som lekte fint på övervåningen. Jag vill ha ett recept som blir fluffigt men där pancakesen inte faller samman efter en stund utan som håller sig ganska fasta
Mixa alla ingredienser utom blåbär till en slät smet med stavmixer eller i matberedare med kniv. Hetta upp smör eller olja i en stekpanna på medelvärme
Detta är de mest fantastiska fluffigaste pannkakorna du någonsin kan ha skådat, med denna perfekta konsistens och smak som tar alla dina pannkaks-förväntningar till nya höga nivåer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.