2 eller
andra former av periodisk fasta. Problemet för många är annars att vi äter för mycket. Med hjälp av denna "teknik" får vi både ett begränsat intag och låter kropp få vila och läka. Jag har dock utvecklat min egen metod som heter 5:2-detox där vi inte räknar kalorier och håller oss till lättsmält och näringsrik mat i begränsad mängd - 5:2-detox.
Ofta när jag lagat efter recept tycker jag det saknas kryddor och smaken blir för mesig och det är sällan man blirhelt nöjd utan att få krydda till det lite extra
Tina och krama ur bladspenaten. Fräs den och bladspenaten iolivoljai en stekpanna. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Igår kändes det helt rätt att lyxa till det lite extra. Vi har gått och längtat efter både hummer och pilgrimsmusslor ett tag nu så de fick samsas på tallriken och bli en förrätt
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så ärbakning kul och avslappnande tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.