En krämig äggröra är aldrig fel till frukost eller brunch, ett lite nyttigare tillbehör än bacon är kantareller och det blir himmelskt gott med några droppar tryffelolja på toppen
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Hetta upp äggröran försiktigt på mycket svag värme och rör hela tiden mot botten med en trägaffel. Klipp gärna över lite persilja eller klippt gräslök och servera omedelbartmed bacon eller prinskorv och tomat
Ägg är den popularaste livsmedel inte bara med avseende på LCHf. Omelett är det kanske mest popularaste maträtt till frukost inte minst äggröramed spenat och soltorkade tomater
Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Smält smöret på medelstark värme i en liten stekpanna, häll i äggblandningen
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.