Tillmiddagigår gjorde jag fläskytterfiléilergryta med en massa goda grönsaker. Lergryta är perfekt för den som villtillaga mat utan att använda fett och för att få ut så mycket smak som möjligt på enklast möjliga sätt
En glad överraskning blev det när jag lyfte på locket och kunde njuta av kvällens middag. Middagen såg inte så mycket ut för världen, tänkte att den skulle slinka obemärkt förbi men icke då
Denna gång blev det en helt bit högrev som jag stoppade inilergrytan. INGREDIENSER. Som allt annat man gör ilergryta tycker jag men jag tänkte dela med mig av hur jag gjorde denna
Lägg bullarna ilergryta (som fått liggai blöt) efter hand. Klassisk svenskt, som vi ju alla vet, inteminst vet IKEA det, inte var och en sak för sig, men kombinationen är ju väldigt svensk
Jag är lycklig ägare till en lergryta. Kycklingen är marinerad och klar att ställas ini ugnen. Den har ju blivit modern igen eftersom det blivit så populärt med långkok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.