Förvara mörkt och torrt i en ren glasburk med lock. färska växter. 1finmalet, oblekt havssaltLägg växter och salt i en matberedare och mixa tills växtmaterialet är helt finfördelat
Tillsätt då smöret och fräs svampen på medelvärme tills det ”knäpper” om den. Tillsätt löken och låt det fräsa med de sista minuterna utan att det tar färg
En jättegod och vacker saft som Lisen brukar göra. jordgubbar10 klasar fläderblomskär jordgubbar i skivor varva med fläder blom1/2 påse citronsyraett kryddmått bens
Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Köttfärslimpa är perfekt att förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvin i zippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.