Det här kära vänner, är saftiga, smakrika, näringsfyllda små frukostmuffins som jag freestylade ihop när Elias frågade om jag kunde fixa något slags mellanmål som är lätt att ha med sig om dagarna
Sikta är, för den som inte vet, när man har torra ingredienser genom en finmaskig sil och lätt "slår" lite på silens sida för att ingredienserna ska åka ner
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. När degen bearbetats strör du lite mjöl över degen och lägger en handduk över bunken, eller spänner över plastfolie
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Men nu när jag är sjuk så stör det mig enormt bara av vetskapen att jag inte kan göra det även om jag kanske inteVILL
Det är inte så krångligt som jag nu fick det att låta. Eftersom det verkar ha kommit en del nya läsare sedan jag flyttade till amelia så vill jag presentera goda grejer som finns i bloggens kategorier
Jag visste inte att det skulle fungera så bra att coacha över nätet men faktum är att det är ett fenomenalt sätt och resultatet mina kunder får är enastående
Smartson söker nu 1 000 Testpiloter som vill testa en ny variant på en svensk klassiker. Ekströms kladdiga kladdkaka finns i frysdisken, den tinar på en timme och är lika god som sina hembakade syskon när den står på fikabordet
Jag hade troligen fått lite fler kakor om jag intehade ätit så mycket deg. Egentligen ska man hälla upp mjölet på bordet och liksom hacka ihop degen med resten av ingredienserna, men det lät så kladdigt, så jag slängde ner allt i en bunke och rörde ihop degen med elvisp med degkrokar
och peta inte i ögonen). Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.