Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Här har ni en vegansk gryta med massor med goda smaker. Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Servera med färsk koriander samt en skvätt ljus soja och sweet chili sås. Halvera i så fall mängden nudlar, eller blanda ut med ytterligare grönsaker ifall du lyckats få rester över från salladen
Skölj och skiva champinjonernaoch rör ned dem. Jag valde gnocchi eftersom att de färska lasagneplattor som fanns i butik inte var veganska, men jag älskar gnocchi, så det kunde ju nästan bara bli bättre
De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.