Vegetarisk kålrotslasagne med bönor ochfetaost (ca. Börja med såsen och varva. Julen är över och jag gläds åt att börja laga mat igen som inte alls är julrelaterad
Denna gång tog jag i dill, spenat, rödlökoch toppade medfetaost. Skala och strimla rödlökenoch ha i stekpannan tillsammans med pressad vitlök och spenat
Just nu befinner jag mig antagligen i en solig skidbacke i Vemdalen och har tidsinställt detta inlägg så ni slapp vänta hela dagen på veckans vegetariska recept
Som vanligt på måndagar ska jag strax iväg till jobbet och enligt tradition ska jag dela med mig av ett vegetariskt recept som idag blir quinoabiffar smaksatta med basilika ochfetaost som jag serverade med en citronkvarg
Smaka av med salt och peppar. Späd med mjölken, lite i taget. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaostoch tomatsås
Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör. Avsluta med ostsås. Tillsätt smulad fetaostoch låt den smälta under omrörning
Fänkål ochrödlök - riktigt gott i omeletten ovanpå squashen som blir som en "botten". Den vegetariska ugnsomeletten serverade jag med kallskuren rostbiff, rökt skinka och så en fräsch sallad
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.