1 malen
kanel1. Skär äpplen i klyftor eller stora bitar. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple. 2. Sväng runt hastigt och tillsätt sedan smör och vispgrädde.3. Koka samman tills du får en tjock och fin kolasås. Smaka av med en nypa salt. 4. Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass.Kanelglass1. Vispa glassen i en kall bunke tillsammans med kanelen tills den får konsistensen av mjukglass.2. Servera direkt eller ställ in i frysen ca 15 minuter om den skulle bli lite för lös.
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friskasyrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgräddeoch rör ut med nutellan på svag värme. - Läs hela inlägget här 4 - 6 personer. 3 dl vispgrädde. 1/2 dl vispgrädde
IngredienserPortioner. 4 2 ananaser 2 msk smör 1/2 dl mörk rom 1/2 l vaniljglass 1 dl rostad riven kokos 1 krm flingsaltItaliensk maräng 3 dl strösocker 1 dl vatten 4 små äggvitor Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Slå citron- och kardemummasabayonen på de varmaäpplena. Dela vaniljstångenoch skrapa ur märgen, lägg märg och stång i en kastrull tillsammans med övrigaingredienseroch koka upp
Skär mozzarella, gurka och äpple i lagom stora bitaroch lägg detta i en stor skål. Tid. Skär champinjonernaiskivoroch stek dem med smör och salta och peppra gärna på dem
Man blir både varm ochrolig…. Det är jävligt rått ute. Kallt och grått är det också. Blanda alla ingredienser utom konjaken i en kastrull och låt allt koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.