1 salt
och pepparSkala och koka potatisen i ca 20 minuter. Koktiden beror storlek och sort, så testa med en sticka så att potatisen är genomkokt och känns mjuk. Låt den sedan svalna.
1 Skala
gurkan. Skär den på mitten längs med och kärna ur den genom att dra en tesked längs kärnraden. Hacka sedan både gurkan, den kalla potatisen, löken, smörgåsgurkan och äpplet och blanda ihop i en stor bunke.
1 Rör
ner gräddfil och majonnäs. Blanda väl och smaka av med salt och grovmalen svartpeppar. Lägg upp i vacker skål vid servering.
Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
Min dotter bara älskar potatisgratäng, men vem gör inte det. Vi testade att göra en lite lyxigare variant av denna omtyckta maträtt och här kommer resultatet
Min kollega Emma tipsade om den här goda potatissalladen från Icas receptbank. Igår genomförde vi 9. ornas kväll och det blev tårkalas (inte tårtkalas) i vanlig ordning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.