Får jag presentera en fantastiskt god pastasås med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Vanligtvis föredrar jag den fetare varianten av crème fraiche, men den här rätten blir bäst med lättcrème fraiche
Ingredienser Portioner. 2 450 g amandinepotatis Ansjoviskräm 55 g ansjovis 1/2 ask färsk gräslök 1 dl crème fraiche peppar Torsk 250 g rimmad torskfilé 1 msk smör Grönsaker 1/2 förp babyplommontomater 1/2 påse machesallad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Lägg därefter på ännu en lasagneplatta, täck dessa med den rökta laxen samt resten av spenaten. Värm en stekpanna med smör i och så fort det smält lägg då i spenaten, sänk värmen till lågt läge och låt spenaten sakta fräsa
Garnera med små dillvippor. Tillsätt citronskal, rökt lax och lite salt och svartpeppar. Hacka spenaten grovt, lägg den i kastrullen och låt den smälta ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.