Tillsätt sedan köttfärsen och bryn den på medelhög värme. Koka pastan al dente i rikligt med vatten. Låt rinna av och blanda ner i stekpannan med bolognsesåsen
Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter. 400 g Barilla PenneRigate. Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar
400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.