Den gamleungkarlen Artusi liknar den här pastasåsen vid en ung kvinna som vid första anblick inte ser särskilt bra ut, men vars skönhet framträder när man tittar på henne en längre stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Dessa är goda att rosta med salt, garnera din frukostskål eller sallad med, eller så använder du dem i bakning, din müsli eller gör solrosfrösmör av de
facile. Peperoni ripieni con champignon. Sempre a fiamma spenta, unire all’acqua di cottura il mascarpone, il Grana Padano e mescolare fino ad ottenere una crema densa
In una ciotola mettere la farina con il saledisposta a fontana. Attendere una decinadiminutifino a quando insuperficie non si formerà una schiumetta bianca
Sale q. Rosolare a fiamma media la lonza su tutti i lati per qualche minuti. Se necessario lasciare sobbollire anche qualche minutoper addensare la salsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.