Rätten serveras ofta med friterat ägg, lime och prik nam pla (chili fisksås). Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Quornfiléerna marinerades i köpt marinad, vanlig med någon allroundsmak. Krydda med salt och peppar. Tillsammans blev i alla fall risetoch filéerna jättegoda
Fräs sötpotatisen och ingefäran i olja tillsammans medcurrypasta. Om man är känslig för start mat så kan man minska på currypastan, servera den på sidan om
salt och malen vitpeppar efter smak. Blomkålsris. Vispa ihop äggsmet och grädda en tunn omelett, dra av från värmen och lägg lock på stekpannan så smeten stelnar på ovansidan, låt sen svalna helt
Tillsätt hälften av kyckling- och vitlöksbuljongen, samt Sambal Oelek i pannan medrisnudlarna. Rör om tills alla är täckta med olja och har blivit genomskinliga
Bryn purjo och paprika hack i smör några minuter, det ska behålla sin krispighet. Låt chilin och ingefäran fräsa med en stund i pannan innan du häller över kycklingfonden, kokosmjölk och creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.