Inte så svårt egentligen då det finns så mycket gott att trolla fram, som det här – kycklinggyros. Dela filéerna på mitten till två tunnare skivor och banka ut dom lätt
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
dessa tacokryddade linserna) som pizzabotten eller att doppa i soppa/röror. Det blev ett glutenfritt och vegansk tunnbröd med bas gjord på kokt potatis och bovetemjöl
Men nu var det ett tag sen och när jag handlade mat sist så var det extrapris på honungsmelon. Gilla gärna inlägget på Bloglovin’ så att fler få ta del av detta underbara recept
Bakade massor bröd i lördags medan Martin och tjejerna var på kårkamp på Donsö. Hade flera paket med äggostvassle över från senast jag gjorde äggost och brödet blir så mycket luftigare med vassle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.