Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Grilla köttet över glöden så att det får en fin grillyta, pensla gärna med överbliven marinad. Skär upp köttet i skivor och servera med grillad färskpotatis, bourguignonsås och dressad sallad
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara ärså simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Passar fint till grillbiten. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Här bjuder hon på receptet. Läs också. Rallarros Ingredienser 15 stora eller 30 mindre rallarrosblommor (hela toppen av växten med så mycket blommor som möjligt) 1,5 kg socker 50 g citronsyra 2 skivade ekologiska citroner 2 liter hett vatten (ej kokande) Gör såhär Lägg rallarrosrorna i en stor kastrull eller hink Häll på socker, citronsyra, skivade citroner samt 2 liter hett vatten (ej kokande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.