Gugges vanilj bullar fyllda och formade med kärlek. Pensla med uppvispat ägg och strö pärlsocker över. Vispa det rumsvarma smöret med florsockret och vaniljsockret/pulvret
Jag var lite sugen på att göra något nytt, och ibland tycker jag det är roligt att experimentera lite med bakningen - tror helt enkelt att jag tittar på lite för många bakprogram
Pensla dem sedan med smält smör och doppa dem i en blandning av strösocker och vaniljsocker. Dessutom kan de få barn att sitta både tysta och stilla, mina barn satt och såg helt lyckliga ut med varsin sockerkringla i soffan häromdagen
Ikväll har Iris och mor bakat sockerkringlor till det stundande kalaset. Lilla I´s födelsedag närmar sig med stormsteg så vi passade på att stöka undan lite inför det
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. Innan du lägger upp dem till fikat så tar du (med fördel) bort pappret, penslar bullarna med smält smör och doppar dem i strösocker
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full medvanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Låt svalna till rumstemperatur och blanda med florsocker och vaniljsocker i en skål. Blev inspirerad och bestämde mig genast att baka deras sockerkringlor
När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Idag bakade jag dessa gudomligt goda vaniljcupcakesmed strawberry milkshake frosting. Jag skulle bara smaka en liten bit eftersom jag bestämt att jag ska börja med LCHF och det är ju ingen bra kombo när man älskar att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.