Smörj och bröa en sockerkaksform. 12 tsk äkta vaniljsocker. 1Smör och ströbröd till formen. 1Vispa smör och socker poröst. 1Tillsätt ett ägg i taget och rör kraftigt. 1Rör ner mjöl, vaniljsockeroch bakpulver. 1Grädda i 150-175 grader i 50-55 minuter. Känn efter om kakan är nästan färdig redan efter 40 minuter. 1Låt den stå några minuterinnan den stjälps upp
Dela vitoroch gulor. Vispavitorna styva med saltet. Rör ihop gulorna med fiberhusk, philadelphiaoch bakpulver och vänd sedan ner vitornaförsiktigti äggsmeten så det blandar sig
Vispa ägg och socker pösigt. Ingredienser. Den här sockerkakan är både god och enkel att göra. (Jag använde flytande mjölkfrittmargarin som är fritt från kokos och solros)
Jag är verkligen urusel på att baka sockerkaka, de bliraldrigspeciellt höga ochfina. Därför brukar jag alltid baka i långpanna, då är man garanterad bra resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.