Svetta den gröna currypastan i en het panna och tillsätt sedan den strimlade gula löken. Strimla sockerärtor, vårlöken och thaibasilikan, vänd ner i såsen
Smaka av med salt och ev mer currypasta. Skär fisken i stora tärningar och krydda dem med salt. Kan inte påstå att vår familj äter särskilt mycket fisk, jag skulle kunna tänka mig att äta fisk oftare än 1-2 ggr/vecka, och det konstiga är att trots att jag tycker att fisk kan räknas in i kategorin snabbmat så är det av någon outgrundlig anledning ruskigt svårt att få till mer fisk på menyn. Servera fiskgrytanmed jasminris, cashewnötter och thaibasilika 4 portioner
Serveras med jasminris och grönaärtor. Grönaärtor. Mustig och rejäl fiskgrytamed hemgjord buljong. Avsluta med att tillsätta pastis samt smaka av med salt och peppar
Smaksätt med tomatpuré och koka upp. Rör i crème fraiche, smaksätt med citronsaft och koka upp. Dra pannan av plattan, rör i grovhackade oliver och servera direkt ur traktörpannan med kokt ris till
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Smaka av med salt och peppar. Servera med en klick crème fraiche. Lägg i morötter, ärtor, ris och lax i fonden och låt sjuda sakta i ca 4 minuter. 2 dl frysta ärtor
När nästan klar, tillsätt finhackad lök och stek med glasartad. (Beroende på antal personer) 1 kg gröna ärter, rökt bacon, 1 lök, paprika, salt, peppar och mjöl som krävs
Låt puttra lite och späd eventuellt med lite pastavatten. Tillsätt de frysta ärtorna i pannan. 1-2 paket bacon150 g parmesanostsaltsvartpeppar400g pastaolivoljasmör300g frysta ärtor4 tsk creme fraiche1 citronDela baconet i mindre bitar. 300g frysta ärtor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.