Toppa med riven pepparrot och lite nymalen svartpeppar. Cocktailtomater. Lägg på ett salladsblad, därefter rostbiff, remouladsås, rostadlök, tomathalvor och chornichons
Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friterade löken, riven pepparrot och färsk persilja. Vispa äggvita och mjöl med en gaffel till en slät smet
Flera av de recept jag lagat i sommar kommer från just senaste årens Buffétidningar, och det här är ett av dem från årets juninummer - Siri Barjes vegetariska filodegspaj med pinjenötter, getost, karamelliserad lökochtomater
Skala rödlökenoch skär i klyftor. Toppa med smulad getost ochhonungsrostade valnötter. Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar
Blanda vitlökoch basilika, strö det över tomaterna tillsammans med salt och peppar. Skiva mozzarellan och fördela på brödskivorna, toppa med de rostadetomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.