Smörrebröd med frasig rödspätta, sötsyrliga tomater och rostad lök
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2 1 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 2 tsk socker
  • 1 tsk ättika
  • 3 tsk vatten
  • 1/3 gurka 1 dl grekisk yoghurt
  • 3 krm curry
  • 1 krm salt
  • 1/2 ask körsbärstomater
  • 1 schalottenlök 1 tsk socker
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1/2 krm salt
  • 1 ägg Vetemjöl till panering
  • Ströbröd till panering
  • 300 gr rödspätta
  • 2 krm salt
  • Olja
  • 1/2 förpackning danskt rågbröd
  • Rostad lök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.