1 helt
blomkålshuvud, ca 1 kg 50 g smör (eller mjölkfritt smör för veganvariant)
1,5 dl
torkad svamp eller 2-300 g färsk
1 dl
vatten
1 stor
kvist färsk rosmarin (helst inte torkad, men det går)
3
ägg (sabayonne är en äggsås, så om du vill ha en veganvariant, gör en svampstuvning på vegogrädde istället, det funkar också, men blir lite stabbigare)
Dela blomkålen i mindre bitar och lägg den i en matberedare. Ni som följer mig på Instagram har kanske märkt att jag är inne i en blomkålsperiod just nu
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Smaka av med salt och peppar. Fetaost biffar med soltorkade tomater. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.