Nu till receptenpå vad man göra med maten man skördar. Nu börjar vi verkligen skörda frukterna av vårt arbete på kolonilotten och i krukor och rabatter här hemma vid husväggen och kan plocka hem stora mängder ärtor, bönor, rödbetor, zucchini, morot, sallad samt förstås härliga små tomater
Här kommer lite receptpåmat och dryck jag lagat och ätit om sistens. Då jag ibland känner att jag vill ha snabb energi och inte vill köpa en energidryck med sötningsmedel osv så har det här receptet växt fram
Att ha frukt i mat piggar upp och ger en fräsch touch. Låt allt fräsa på hög värme. För att inte tala om hur gott det är att äta avokado till så gott som all slags mat
Serveras med matkorn eller ris och sallad enligt detta recept, alternativ detta recept. Och som vanligt tummar vi inte på kraven att det ska vara lätt att tillaga och att det ska bli mycket mat
Serveras med potatis, matkorn eller ris – eller som på bilden. Receptpå salladen på bilden finns här. pommes frites och syrlig, asiatisk sallad, alt sallad enligt detta recept, alternativ detta recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.