En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Blanda med limejuice och salt. Skala och skiva lök och vitlök tunt. Kärna ur och finhacka chilifrukten. Tillsätt krossade tomater, fiskond, persilja och koriander
Även om jag tycker väldigt mycket om att långlaga min mat, eftersom det sparar både tid och energi och ger fantastiska smaker, så är det bra att kunna ta till något riktig snabbt ibland
Kärna ur och finhacka chilin. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini. Fräs vitlök, chili och saffran i en vid kastrull med olja
Idag blev det en riktigt härlig söndagsmiddag med fiskgrytaoch äppel/hallonpaj till efterrätt. Jag hade lyxen att inneha hemodlad lök och morötter till grytan, smakar så mycket godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.