Den bästa glutenfria pastan jag provat kommer från Doves Farm och är gjort av ekologiskt ris. Ett annat plus med den härvegetariskaköttfärssåsen är att den blir bara godare om den får stå till dagen efter sådu kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet
Det här är annars ett av mina recept i min kommande kokbok. Här gäller principen ”man tager vad man haver” så känn ingen panik om du inte har alla ingredienser hemma – byt ut till något annat som du har
Därefter tillsätter du de övriga ingredienserna. I mitt nya YouTube-avsnittgör jag proteinvåfflor. Äntligen första receptvideon uppe på YouTube-kanalen
Med den här varianten skippar vi tomatsåsen och lägger osten direkt på pizzadegen. Vill man inte göra degen själv så finns det ju bra pizzadegar att köpa
Reduktion till bearnaise (räcker till flera såser). Häll gärna över det klarade smöret i ett litermått, så går det lättare att vispa och hälla samtidigt
Missa då inte att följa mig i mina andra kanaler. Om du klickar på bilden här nedanför så kommer du till en film på min youtube-kanal där jag visar hur man gör zoodles med en sådan grönsakssvarv som jag har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.