Risotto med trattkantareller, svart trumpetsvamp och ostronskivling
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Buljong med rimskivling olivolja, till stekning 2 morötter, skalade och grovhackade 2 gula lökar, skalade och grovhackade ca 50 g stjälkselleri, grovhackad 1 msk timjan 2,5 l vatten ca 200 g rimskivling salt
  • Risotto2 l svampbuljong 2 dl frysta ärtor olivolja, till stekning 2 gula lökar, hackade 4 klyfta vitlök, finhackade 6 dl arborioris 4 dl trattkantareller och svart trumpetsvamp salt peppar 1 dl proseccovin parmesanost, riven (efter smak)
  • Servering smör, till stekning 300 g ostronskivling 4 kvist färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.