1 kg tjocka revben, sågade. Gnid eller pensla in revbenen med alla ingredienser, kör i ugn i en djup ugnsform på 150°C i 4-6 timmar, vänd reven en gång i halvtimmen och ös den regelbundet med vätskan i formen. 1 kg tjocka revben, sågade
Dessa rimmade tunna revben i pikant barbecuesås är ett strålande exempel på en sådan måltid. Min bättre hälft, min grillmästare, hämtade inspiration från sommarens bästa grillbok, och skapade utifrån detta dessa helt otroligt goda tunna revben
Tjocka revben kan man ofta hitta till bra pris i affären till expempel och har man bara bra med tid så sköter de sig ju nästan själva i ugnen och blir otroligt goda
Koka upp 2 liter vatten i en rymlig gryta. Lägg ner läggen och tillsätt kryddorna samt löken i bitar. Koka upp och sjud under lock tills köttet lossnar från benen, 1¼-1½ timme
Tina räkorna, om de är frysta. Skala dem och förvara i kylen. Skär torskryggen i fyra bitar. Blanda rimmlagen i en bunke och rör runt så saltet och sockret löser upp sig i vattnet
För många är revbensspjäll ett måste på julbordet. 1½ kg tjockskurna, knäckta revben. Det här är en god och saftig variant som vi i år åt som middag med en god sallad till
Igår kom Marco hem med en bit rimmat fläsk och 1/2 rödkålshuvud. Inte så värst otippat skulle väl jag säga då rödkål är Marcos bästa grönsak och sidfläsk (pancetta) är bra att ha till allt, man ska alltid ha en bit i frysen enligt Marco
Servera med honungsgriljerade revben. 1 kg Scan Piggham Tjocka Revben. Sätt ugnen på 175°C. Gnid först in ribsen med citronskal, saft och vitlök och sedan med timjan, salt och peppar
5 kg revbensspjäll. Lägg spjället i en kastrull. Tillsätt buljongen och låt det koka upp. Skumma av. Låt spjället koka ca 1 timme eller tills det att spjället lätt släpper från en gaffel som sticks i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.