Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna. raw food,. Jag kan få ett sug efter chokladbollar ibland, men de gånger jag slängt ihop en smet så blir jag alltid besviken efteråt för att det är för sött
Jag har gjort dessa rawchokladbollar några gånger nu, och de blir bara godare och godare. Jag anser att de smakar väldigt likt vanliga chokladbollar fast godare
På senare tid har jag även börjat älska raw food, paleo och superfood. Att skippa chokladbollar bara för att de innehåller både socker, mjölk - och glutenprodukter behöver inte vara ett statement längre
Idag blir det ett recept på min kompis Majas rawfood-chokladbollar. Jag har smakat flera olika raw food-bollar där många varit torra och sorgliga, men inte de här, minsann
Jag ville baka chokladbollarna igen för att ta fler bilder på mina vackra papegojtulpaner. Tror det blev de godaste chokladbollarna, glutenfria och nyttiga
1. Mortla chiafrön och kardemumma. Mixa ihop med mandel. Häll över i en skål. Mixa dadlar och kaffe. 2. Tillsätt samtliga ingredienser utom kakaonibs och mixa till en slät smet
Raw bollar, proteinbollar, chokladbollar, kokosbollar, chiabollar mm. Dess bollar är populära och syns på rawfood caféer, mässor, på bloggar, i böcker, på instagram mm
Kommentarer
hannab72
Jättegoda! Tyckte inte vatten behövdes, de fick bra konsistens utan.
hannab72
Jättegoda! Tyckte inte vatten behövdes, konsistensen blev bra utan.
Logga in eller Registrera för att kommentera.