Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Hummus, chili och kvällens middag – burgare. Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Den är raw, vegan och glutenfri. Här kan du själv välja hur surt eller sött du vill att det ska vara, smaka av med citron och sötning tills du blir nöjd
Som de torra å trökiga föräldrar vi är så sa vi nej, och gjorde istället en tacopaj. Och väldigt duktig i köket – så jag kan inte förklara pajen som superenkel för det
Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.