4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1 Salta torskfilen och låt det rimma ca 10 min. 2 Stek bacon, champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna. 3 Smaka av med salt och peppar. 4 Servera torsken medchampinjoner, bacon och potatismos
Smörstektachampinjonermed kraftig vitlökssmak och en touch av persilja. Häromkvällen såg jag att jag hade en del färska champinjoner i kylen som behövde användas, och eftersom att jag inte tycker om att slänga mat så bestämde jag mig för att experimentera lite med dessa
Idag serverar jag denna tillsammans med en len vitvinssås, räkor och små smörstektachampinjoner. Garnera med räkor ochchampinjoneroch ett par persiljekvistar
| Krämig polenta med tryffelolja, parmesan ochsmörstektachampinjoner samt bladspenat. Släng därefter ner bladspenaten och fräs den snabbt tillsammans medchampinjonerna
Hacka löken och blanda med nötfärs, ägg, salt och peppar. Dela med dig till dina vänner. På sidan hade jag lite smörstektachampinjoneroch lingon som jag bara hade hettat upp litegrann
Toppa sedan risotton med svartrötterna, champinjonernaoch persiljan och såklart ännu mer parmesan. Hacka löken och fräs den i olivoljan på medelvärme tills den blir glansig
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Här får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst, som till exempel att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.