Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor. Blanda kokosolja, salt och pumpakärnor. Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Jag brukar skylla på att jag har ett för soligt rum med så många, stora fönster så att blommorna dör av värme, men jag inser att den bortförklaringen kanske inte håller så bra
Än så länge kan det inte riktigt jämföras med riktiga bagerier men övning ger färdighet. Om någon av er läsare har något bra recept på surdegsbröd så är jag tacksam om ni vill dela med er
Helgens andra bakning var ett Schweiziskt rågsurdegsbröd som står ut med sitt speciella utseende. Nu är det dags att blanda fördegen med nytt mjöl och vatten
Detta är mitt grundrecept för rågsurdegsbröd som ger ett mustigt och syrligt bröd. Vik degen tre gånger med 30 minuters mellanrum och låt sedan degen vila 1h
Det är hur mumsigt som helst med rostade pumpakärnor. Okej så här ligger det till, jag har i helgen och idag köpt julpynt på ikea och julpyssel på panduro, så då är det väl lika bra att haka på trenden med Halloween lite också
Sätt på samma gång in en form med kallt vatten i botten på ugnen. Låt jäsa i en oljad bunke med lock eller täckt med en bakduk i ca 2 timmar. Sätt ugnen på 250 grader och ha en plåt inne i ugnen medan den värms upp
Denna härliga rödkålssallad med apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Smakerna kommer fram betydligt bättre om man kanske bara serverar ett tillbehör tillsammans med salladen, istället för den mängd man ofta plockar ihop på en jultallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.