Vispaihop ägg och kokossocker. Ettnyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Jag använde kokossocker som är ettbetydligt bättre alternativ än vanligt, då det intepåverkar blodsockret i samma grad
Verkligeninget fel på den kombon. Jag gjorde en helt vanlig kanelbullsdeg men istället för att grädda dem i ugnen gräddade jag dem iettbelgiskt våffeljärn
För att höja pyttenytterligare kan man sleva ner ett par matskedar dijonsenapipytten. Det är gott och väldigtbilligt eftersom folk inte har insett eller vågat prova det
sommar och höst i en och samma panna. Fyllningen kan varieras med olika rotfrukter och grönsaker, det är vi helt säkra på, och pådettaviset så har ni en vegetarisk paj
Vispa äggen väl och häll dem sedan sakta ner i smörsmeten under kraftigvispning. Fyllning. Pudra kakan med lite florsocker och servera den med vispad grädde
Smulpaj, generellt sett, har alltidvarit en av mina absoluta favoriter när det gäller efterrätter. All my recipes are already posted on my instagram @100kitchenstories En av mina absoluta efterrättsfavoriter från arkivet
Vispa äggen väl och häll dem sedan sakta ner i smörsmeten under kraftigvispning. Fyllning. Pudra kakan med lite florsocker och servera den med vispad grädde
Blanda samman såsen och servera tillpytten. Skala och klyfta potatisen,läggi en långpanna. Lägg köttet samt strimladpaprika,tomat,rödlök,och fetaost tärningar
Ikväll när jag var choklad- och sötsugen och bestämde mig för att blanda ihopett gäng nyttigaproteinbollarvisade det sig att smaken på dem blev snarlik de goda gammaldags havrebollarna
Vill man göra det lilla extra skär man med ettsiseljerings-järn eller en litenskalknivi skalet pårädisorna för att göra mönster eller andra finurliga former av dem förren man lägger dem iättikslagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.