En förkylning slog till igår med dunder och brak, från till synens ingenstans, ochmed den kom den sedvanliga febern som just nu härjar vilt i min kropp
Lägg potatisen i en ungsfast form och ringla äver rikligt med rapsolja. Salta potatisar, söta äpplenoch underbart doftande timjan, det är perfektion om ni frågar mig
Skåra isterbanden i mitten och stek dom i smör, först med skinnsidan neråt och sedan på köttsidan. Stek hastigt upp äppletoch rödbetshacket i flottet som bildats av isterbanden
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Smaksätt ev med lite salt och peppar. Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens. Skala och kärna ur äpplenaoch skär dem i bitar samt riv vitlöksklyftan
Strö över koriander och servera med crème fraiche. Dela potatisen i halvor ochmajskolvarna i bitar. Pensla resten av smör-&rapsolja över potatisen och strö över ½ tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.