) Grundreceptet hittade jag i boken Farmors GODASTE av Anna-Carin Hansfeldt och Amanda Hansfeldt. Jag la sedan till lite choklad och nötter gahhh lyckad kombination
Forma degen till en rulle, plasta in och lägg i kylen minst en halvtimme. Ta ut och låt svalna. Smält nästan all choklad och doppa ena sidan av kakorna i choklad
Veganska kolakakor med saffran och vit choklad. Och jag tänker att jag ska delge er receptet på saffranssnittar med vit choklad som jag bakade till förra helgens dop
Då var första arbetsveckan efter semestern gjord och nog är det lite ovant att komma i gång efter all ledighet, man har varit lite tröttare än vanligt på kvällarna
Kolakakor är perfekt att baka om man vill få ihop något snabbt och enkelt. Har haft en liten paus från bakningen den här veckan och ville mjukstarta lite med något väldigt lättbakat men ändå gott
Jag tror nämligen att jag är det och har varit det större delen av mitt liv. Jag kommer ihåg när jag kom hem från skolan och det var en träningsfri dag
Det var väldigt länge sedan jag gjorde vanliga kakor här hemma, fulla med gluten, socker och smör. Det brukar istället oftast experimenteras vilt med olika mjölsorter och smaksättningar i köket när det väl kommer till kakbak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.