I det introducerande inlägget om PiMs veckomatsedel kan ni läsa mer om tankarna bakom matsedeln, portionsberäkning, tips om hur man värmer upp maten på ett bra sätt, mm
Denna vecka slår vi på ugnen och passar på att laga två rätter i den samtidigt som vi drömmer oss bort mot varmare breddgrader med lite enklare rätter denna vecka
Under resten av veckan kan man variera tomatsoppa med ruccolaolja/getost/krutonger, samt testa pulled beef med tortillas och guacamole och har även en till måltid med fisk att äta av
I det introducerande inlägget om PiMs veckomatsedel kan ni läsa mer om tankarna bakom matsedeln, portionsberäkning, tips om hur man värmer upp maten på ett bra sätt, mm
I det introducerande inlägget om PiMs veckomatsedel kan ni läsa mer om tankarna bakom matsedeln, portionsberäkning, tips om hur man värmer upp maten på ett bra sätt, mm
I det introducerande inlägget om PiMs veckomatsedel kan ni läsa mer om tankarna bakom matsedeln, portionsberäkning, tips om hur man värmer upp maten på ett bra sätt, mm
Denna vecka drar vi igång ugnen igen och låter den dubbelarbeta med två rätter. Extra mycket nyttigheter alltså, med supermat i form av lax, tomat, bladspenat, yoghurt, lök, baljväxter, vitlök, nötter, broccoli och purjo
Testa och se om ni kan hänga ute kring grillen medan ni fixar resten av veckans mat. Detta blir sista veckomatsedeln för våren eftersom sommaren ju i princip är här nu och vi kommer börja med lite mindre strikt uppstyrd matlagning
Denna vecka är redan välplanerad med mycket skola, läkarbesök, möten och juristbal i helgen. Sovmorgon och solen tittar fram, den nya veckan börjar bra
Varma mackor med Bolognese (uppskjutet från förra veckan). Har en föreläsning jag borde gå på på torsdag eftermiddag(ej riktigt bestämt än), och vi har möte med HAB på fredag så eftermiddagen går bort där
Gnid in hela lammstekenmed smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti. Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den
Skrivit veckans matsedel idag. =) Jag har varit på RUS (Resultat-och-utvecklingssamtal) innan jobbet, alltid galet nervöst då jag hatar att prata om mig själv sådär men det känns skönt att det är gjort
-) Lammbog är fantastiskt gott att tillaga, kolla tex in det HÄR receptet. Gör små hål med kniven i lammstekenoch kleta in den med kryddblandningen, försök få in marinaden i hålorna, låt gärna marinera någon timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.